Kryptoanalytiker Willy Woo: Neste Bitcoin Bull Run kunne starte om en måned

Lørdag (27. juni) sa den fremtredende kryptoanalytikeren, gründeren og investoren Willy Woo at i henhold til hans siste Bitcoin Future prismodell, kunne Bitcoin’s neste bull run starte så snart en måned fra nå.

Så spennende som dette høres ut, før du undersøker Woos kommentarer, kan det være en god ide å forklare hva „svart svan“ og „hvit svane“ er

Nassim Nicholas Taleb er en libanesisk-amerikansk essayist, lærd, matematisk statistiker og tidligere kvantitativ handelsmann. Han er anerkjent som en av verdens fremste eksperter på sannsynlighet og usikkerhet.

Forlagsselskapet Penguin Random House beskriver Talebs landemerke-fem-bokserie Incerto ( Fooled by Randomness , The Black Swan , The Bed of Procrustes , Antifragile , Skin in the Game ), som som oversatt til førti språk, „en undersøkelse av opacitet , flaks, usikkerhet, sannsynlighet, menneskelig feil, risiko og beslutninger i en verden vi ikke forstår. “

Forlaget hans fortsetter med å si at Taleb „tilbringer mesteparten av tiden sin som en fleneur, mediterer på kafeer over hele planeten,“ selv om han siden 2008 har tjent som en utmerket professor i risikoteknikk ved New York Universitys Tandon School of Engineering.

I boken hans The Black Swan fra 2007 skrev Taleb at en „Black Swan“ -hendelse er en hendelse som har følgende tre attributter:

„For det første er det en utligger, ettersom den ligger utenfor riket for vanlige forventninger, fordi ingenting i fortiden kan overbevisende peke på muligheten.

For det andre har det en ekstrem ‚innvirkning‘

„For det tredje, til tross for den tidligere statusen, gjør den menneskelige naturen oss til å sammenfatte forklaringer på forekomsten etter dette, noe som gjør den forklarbar og forutsigbar.

„Jeg stopper opp og oppsummerer tripletten: sjeldenhet, ekstrem ‚innvirkning‘ og retrospektiv (men ikke potensiell) forutsigbarhet.

„Et lite antall svarte svaner forklarer nesten alt i vår verden, fra suksessen til ideer og religioner, til dynamikken i historiske hendelser, til elementer i våre egne personlige liv.“

I følge en artikkel i The New Yorker av Bernard Avishai publisert 21. april, sa Taleb til Bloomberg Television 31. mars at han blir „irritert“ når han ser / hører COVID-19-pandemien omtalt som en „svart svane“ -hendelse.

Taleb fortalte Avishai at dette begrepet ikke var designet for å gi „en klisjé for noe dårlig som overrasker oss.“

I en akademisk artikkel kalt „Systemic Risk of Pandemic via Roman Pathogens – Coronavirus: A Note“, som ble publisert 26. januar (da COVID-19 var en endemisk begrenset hovedsakelig til Kinas Wuhan-provins), Taleb og to medforfattere (Joseph Norman og Yaneer Bar-Yam) advarte at på grunn av „økt tilkobling“, ville spredningen av dette koronaviruset være „ikke-lineær.“

I sitt intervju med Bloomberg Televisioin sa Taleb at hvis regjeringene hadde brukt penniesback i januar, kunne de ha unngått å bruke billioner.

26. mars, i et middels innlegg med tittelen „Corporate Socialism: Government is Bailing Out Investors & Managers Not You“ (medforfatter av Mark Spitznagel), sa Taleb at han ikke anså COVID-19 for å være en „Black Swan“ :

„… noen mennesker hevder at pandemien er en“ Black Swan „, derav noe uventet, så det ikke er unnskyldelig å planlegge for det. Boken de ofte siterer er The Black Swan (av en av oss).

„Hadde de lest den boken, ville de ha visst at en slik global pandemi eksplisitt presenteres der som en hvit svane: noe som etter hvert ville finne sted med stor sikkerhet.

„En slik akutt pandemi er uunngåelig, resultatet av strukturen i den moderne verden; og dens økonomiske konsekvenser vil bli forsterket på grunn av økt tilkobling og overoptimisering.

„Faktisk var regjeringen i Singapore, som vi rådet tidligere, forberedt på en slik hendelse med en presis plan siden allerede i 2010.“